Digitale boekhouding

Noordzij Advies gebruikt de administratieve software van Unit4. Dit boekhoudprogramma heeft een module, Paperless, om uw administratie volledig te digitaliseren.

Papierloos boekhouden

Een digitaal archief bespaart u opberg- en zoektijd en ruimte. Bovendien kunt u de facturen makkelijk nakijken op allerlei manieren, bijvoorbeeld op crediteur, bedrag, datum.

U kunt via Noordzij Advies gebruik maken van Basecone om facturen digitaal in te voeren. U krijgt van ons uitleg en deskundige begeleiding. Na de eerste fase kunt u op uw eigen werkplek de software gebruiken. U kunt ons altijd telefonisch vragen om begeleiding of we komen bij u op de zaak of thuis.

Noordzij Advies verwerkt uw digitale facturen elke maand in de software van Unit4.

Online boekhouden

Een stap verder is online boekhouden. Daarmee kunt u op elk gewenst moment, waar u ook online bent uw totale administratie raadplegen.

Wilt u overstappen naar online boekhouden? Wij bieden u op ons kantoor een werkplek. U kunt onze software van Unit4 gebruiken om uw administratie digitaal te voeren.

Veilig opgeslagen

Online boekhouden is veilig. De software is beveiligd tegen inbraken en de gegevens slaan we op in een beveiligd gedeelte van de cloud. De server staat bij de systeembeheerder in een ruimte die is bestand tegen brand en inbraak. De systeembeheerder maakt dagelijkse back ups. Data kunnen dus nooit verloren gaan.